Statiegeld inzamelen. Help je mee?

Bij veel supermarkten zoals Albert Heijn en Jumbo is het mogelijk je statiegeld bonnetje te doneren aan een goed doel. Dit goede doel wordt meestal per filiaal gekozen en verandert om de paar weken.
 
Vaak werkt het heel eenvoudig door het te vragen bij de klantenservice of een e-mail te sturen naar de filiaalmedewerkster die erover gaat. Die noteert een aantal gegevens en laat weten wanneer Stichting Project Street Dogs Thailand het goede doel zal zijn voor de statiegeld bonnetjes. Meestal is het mogelijk bij de lege flessen inname een flyer op te hangen met meer informatie over het goede doel.  

Help je mee?

Het zou toch super zijn als we door heel Nederland statiegeld kunnen inzamelen? Daarbij kun je ons helpen door je lokale supermarkt te vragen of Stichting Project Street Dogs Thailand hun goede doel kan worden.

Daarbij hebben we het je makkelijk gemaakt: de FLYER en sticker voorbeeld kun je gewoon downloaden en printen of vraag deze aan via info@streetdogsthailand.com. Natuurlijk vinden we het leuk om een foto te ontvangen van de actie. 

De opbrengst van de statiegeldactie kun je overmaken op ons rekeningnummer NL31 RABO 0301 8855 16, ter attentie van Stichting Project Street Dogs Thailand.

Ontzettend bedankt voor je hulp!