De zwerfdieren hebben jouw hulp nodig, jij kunt een verschil maken. Word vandaag nog sponsor van een kansarm hondje!

(direct naar de sponsor honden, scrol naar beneden)

Wij hopen altijd dat de geredde honden in Thailand worden geadopteerd door liefhebbende families, maar sommige dieren hebben het moeilijker om een permanent thuis te vinden. Gelukkig hebben wij een zeer goede samenwerking met een opvang in Khon Kaen, waar wij onze kansarme honden mogen onderbrengen. De door ons geredde honden die we onderbrengen, zijn van ons financieel afhankelijk om hen levenslange zorg te bieden.

Niet iedereen kan of wil een hond adopteren, maar je kunt er wel één op afstand (adopteren)sponsoren. Door een vast maandelijks bedrag te doneren, help je mee de kosten te dekken voor het levensonderhoud van het dier van jouw keuze. Een sponsoring kan al vanaf € 12,50  per maand. Voor € 25  per maand zijn alle kosten van een hond gedekt. Er zijn dus twee (half)sponsors nodig om in alle kosten per dier te voorzien..

Je kunt een hond voor jezelf sponsoren, een speciaal geschenk voor iemand of met je collega’s, klas of club. Je ontvangt een mooi certificaat met foto, updates en veel dankbaarheid van jouw gesponsorde hond en alle vrijwilligers.  

Om het gemakkelijk te maken stellen we je voor om het sponsorbedrag elke maand automatische op een vaste dag over te maken op ons rekeningnummer NL31 RABO 0301 8855 16 (ovv maandelijkse sponsoring + naam hond). Daarvoor stel je een periodieke overboeking in bij je bank. Wel zo handig! Je kunt deze ten aller tijde zelf weer stopzetten.

Ontmoet onze sponsor honden