Nilobon Naknoi, Coördinator Thailand

Na 22 jaar in Italië gewoond te hebben, ben in 2012 weer teruggekeerd naar mijn geboorteland Thailand. In mijn Italiaanse tijd heb ik, tijdens alle vakanties in Thailand, gedoneerd voor het welzijn van de straathonden- en katten. 
Na mijn terugkeer in 2012 ben ik zelf direct begonnen met het helpen van deze kansarme zwerfdieren. Het begon met 7 puppy’s die ernstig ziek waren omdat ze Parvo bleken te hebben. Sindsdien kun je me dagelijks terugvinden in de straten van Hua Hin om de dieren te voeden en zieke en gewonde dieren te vangen en te laten verzorgen in de dierenkliniek.

In 2017 ben ik met Marlie Timmermans, oprichter van Project Street Dogs Thailand gaan samenwerken. Sindsdien vormen wij een zeer hecht team en staan we dagelijks in contact over de gang van zaken in Thailand.

Verder werk ik zoveel mogelijk samen met zelfstandige Thaise vrijwilligers en probeer ik locale bevolking te laten inzien dat helpen zo belangrijk is. Ik probeer deze mensen een goed voorbeeld te geven en om ze dingen bij te leren op educatief gebied betreft dierenwelzijn.

Mijn doel is om de populatie zwerfdieren in Thailand te verminderen door middel van sterilisatie en om deze dieren zoveel mogelijk te ontlasten van pijn, jeuk en honger en om een eye opener te zijn voor de locale bevolking.

Terug

Nilobon Naknoi