2020: World Wide Animal Rescue (WWAR) werkte samen met Stichting Project Street Dogs Thailand. Lees verder….

2019: Zwerfdieren in Thailand geholpen. Lees verder ….

2019: Grote stormschade bij opvang van Thaise non Nid Sirimara in Pranburi Thailand. Dit is een van de opvangen waar veel geredde honden en katten van Project Street Dogs Thailand zijn ondergebracht. Lees verder….

2017: Een scooter-ambulance voor de vrijwilligers! Wij zouden zeggen, een dieren ambulance zou de grote redding zijn en eentje zoals de 375 die er in Nederland rondrijden? Nee joh…. dat hoeft niet, wij denken niet zo grootschalig. Wij zijn al heel blij met een 2e handse scooter met zijspan!” vertelde Marlie Timmermans, oprichter Project Street Dogs Thailand. Een zijspan waar een gewond dier in neergelegd en weggebracht kan worden. Lees verder….

2017: Marlie Timmermans, oprichtster Project Street Dogs Thailand helpt honden, ook bij een overstroming! Marlie doet gewoon geweldig werk. Zelfs voor haar eigen stichting is altijd geld tekort. Maar Marlie zou Marlie niet zijn als ze daarnaast niet ook oog zou hebben voor het leed van andere honden en katten. Lees verder….

2016: Nederlandse reddende engel voor zwerfhonden in Hua Hin Thailand. Lees verder….

2014: 3 pootje Jenny werd in haar geboorteland Thailand gered door Marlie Timmermans, oprichtster van Project Street Dogs Thailand. Lees verder….

2014Telegraaf: Voor zwerfdieren in de Thaise badplaats Hua Hin is het leven allesbehalve vakantie. Toen Marlie Timmermans zag hoe hard deze dieren hulp nodig hadden, richtte zij Stichting Project Street Dogs op, een stichting die zich inzet voor straathonden en katten. Lees verder….

2014Telegraaf: De Telegraaf organiseert voor de 4e keer de verkiezing ‘Dierenvriend van het Jaar’. Er werd gekozen uit 47 kandidaten, die het afgelopen jaar in de wekelijkse rubriek ‘Dierenvriend van de week’ hebben gestaan. Marlie Timmermans oprichtster Project Street Dogs Thailand is uiteindelijk als 3e geëindigd. Lees verder….

2014: Many people visit Hua Hin in Thailand for sun , sea and fun. For the stray animals living here it is not fun at all. When Marlie Timmermans from the Netherlands saw how the stray dogs suffer, she immediately took action. Lees verder….

2014: Brabantse reddende engel helpt zwerfhonden en katten in Thailand. Lees verder….

2011: Al jaren had NL’se Marlie Timmermans de wens om iets goeds te doen voor dieren in nood. Toen het duidelijk was dat zij voor langere tijd naar Thailand zou vertrekken, was haar idee voor dit project al gauw omgezet in concrete plannen. Lees verder….

2011: Mijn naam is Marlie Timmermans. Ik verblijf momenteel voor onbepaalde tijd in Thailand en heb dit jaar Project Streetdogs Hua Hin opgezet. Ik biedt hulp door aan zwerfhonden en katten de nodige medicatie te geven, te vaccineren en te steriliseren. Lees verder….